BICICOLEANDO EN SAGUNT: CEIP Cronista Chabret

Logo-avsa.jpg02-Institucional-val-gris.pngFEDER2.jpgbicicoleando morado.jpg

CPCronistaChabret

El 14 de juny de 2016 iniciem el contacte amb l’equip directiu del col·legi CRONISTA CHABRET , un centre educatiu ben localitzat, al que s’accedeix des de pràcticament el centre de la població de Sagunt i que té també un accés al costat de la ronda nord.

Accessos que no obstant això no presenten bones condicions per a l’accessibilitat per als vianants; voreres estretes i del tot insuficients, important tràfic rodat, discontinuïtat d’itineraris per als alumnes que procedeixen de l’altre costat del riu Palancia…

Per contra Fina ens presenta un col·legi molt actiu, amb nombroses activitats en algunes de les quals podrà inscriure’s fàcilment el projecte bicicoleando…

Senzillament plantem les llavors per a la creació del grup dinamitzador del projecte que iniciarà la seva marxa en el curs escolar 2016/17.
 ……

RESUM D’ACTIVITATS REALITZADES AL NOVEMBRE DE 2016

El dia 7 vam fer un taller dirigit als docents, als quals es va animar a participar en l’enquesta on-line preparada expressament per a ells.

tALLER DOCENTES CRONISTA.jpg

El 17, vam fer un taller dirigit a les famílies, en el qual vam tenir el plaer de comprovar que comptem amb pares i mares molt receptius al projecte. Aqueix mateix dia vam tindre una reunió en el Casal Jove, en Port de Sagunt on vam arreplegar molt bones vibracions de cara a futures col·laboracions amb els tècnics de joventut de l’Ajuntament, als quals convidem a participar en el Grup Dinamitzador.

TALLER FAMILIAS CORNISTA CHABRET.jpg

Ja el dia 21, presentarem el projecte en les aules als alumnes de 5è i de 6è emplenant amb ells en l’aula d’informàtica, l’enquesta d’inici del projecte dirigida als xiquets i xiquetes i que ens servirà per a dissenyar els itineraris.

ENCUESTA ALUMNADO.jpg

El dia 29 del mateix mes, vam fer el taller d’espai urbà en el qual cada grup va poder observar la ciutat que envolta el seu centre escolar i les característiques i condicionants deldisseny urbà i la seua influència en les condicions per a una adequada mobilitat. Després d’aquesta activitat donarem als xics i xiques una enquesta en paper, per a emplenar per les seues famílies, que vam arreplegar just abans de les vacances nadalenques i que ens permetran treballar l’acceptació del projecte per part de les famílies.

TALLER DE ESPACIO URBANO.jpg

En enero abrimos el plazo para presentar dibujos en el Concurso “Anant al col.le trobem ciutat”. El alumnado de 5º y 6º presentaron excelentes dibujos alrededor del tema “qué camino escolar deseo”…y estas son algunas de las muestras seleccionadas por el Jurado constituido por el Grupo Dinamizador:
premio5º Cronista.JPGAccesit Cronista.jpgpremio6º Cronista.jpg